Als u een ontvangen product wenst terug te sturen kunt u binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden het product retourneren, mits het product in de originele verpakking zit en ongebruikt is. U ontvangt dan na retourontvangst het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. U heeft zowel de mogelijkheid het product te retourneren in de winkel als via de post.

Retourneren in de winkel

Wanneer u een product wenst te retourneren in de winkel is het niet noodzakelijk dit vooraf te melden. U kunt het artikel meenemen naar de winkel en op vertoon van uw factuur terugbrengen.

Retourneren via de post

Wanneer u een product wenst te retourneren via de post is het niet noodzakelijk dit vooraf te melden, maar stellen wij dit wel op prijs. Stuur het artikel onder de vermelding van het bestelnummer dan naar onderstaand adres. De verzendkosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.

 

Levering

Wanneer u alle gewenste artikelen aan uw winkelmandje heeft toegevoegd heeft u bij het afrekenen de keuze of u de bestelling wil laten ‘BEZORGEN MET UPS’ of wenst ‘AF TE HALEN’ bij Imperator corals in Veenendaal . Indien u de bestelling wil laten bezorgen heeft u tevens de mogelijkheid het bezorgadres aan te passen. Indien u de bestelling wenst af te halen, ontvangt u van ons een e-mail wanneer de bestelling klaarligt om afgehaald te worden.